El comú d'Encamp vol un nou accés al centre de Sud Ràdio per no afectar les pistes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El comú d´Encamp vol negociar amb Saetde el traçat del nou accés al centre medicoesportiu en alçada que es construirà a Sud Ràdio. Amb aquesta proposta vol minimitzar l´afectació que hi pugui haver a les pistes d´esquí que passen per aquest espai. D´altra banda, l´oposició liberal al comú d´Encamp creu que el Govern hauria d´assumir el cost de l´arranjament d´aquesta carretera.
El comú d´Encamp vol que Saetde participi en la redacció del projecte d´arranjament dels accessos al centre d´alt rendiment en alçada que s´ubicarà en Sud Ràdio. D´aquesta manera, es podrien minimitzar els efectes que aquesta carretera tindria sobre les pistes d´esquí ubicades en aquests terrenys. El cònsol major, Jordi Torres, assegura que la voluntat és conservar tan com sigui possible l´accés actual a Sud Ràdio.

Les obres en aquests accessos han estat licitats aquesta setmana pel comú d´Encamp. Els liberals consideren que es tracta d´obres que hauria d´assumir el Govern, perquè és un projecte d´interès nacional, una opció que no és possible perquè així es va negociar el conveni signat amb l´executiu. Els socialdemòcrates afirmen que els convenis s´han de complir.

Jordi Torres creu que el recurs presentat per Saetde pels terrenys que ocuparà el Cramea i que considera part de la concessió era inevitable, ja que s´emmarca en la lluita judicial que el comú encampadà i la societat mantenen des de fa anys pels terrenys de Concòrdia. Assegura que aquest fet no empitjorarà les relacions.

Informa: Ana Alamán
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.