El comú instal·la càmeres de vigilància al Parc Central

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El comú d'Andorra la Vella ha instal·lat càmeres de videovigilància al Parc Central. Aquesta no serà l'única zona de control a la capital, ja que és previst instal·lar-ne d'altres a l'entorn de la plaça del Poble. L'objectiu és controlar punts sensibles on darrerament s'han produït bretolades.

El comú d'Andorra la Vella ha instal·lat sis càmeres de videovigilància, d'un total de 16 que té previstes, a l'edifici de la Central. Properament, se n'hi sumaran tres més, que es col·locaran a l'edifici de manteniment del parc. Aquests aparells permetran controlar diversos espais que es consideren conflictius, com la zona propera als lavabos o l'àrea de jocs infantils. 

El conseller de Medi Ambient, David Astrié, explica que els últims mesos hi ha hagut diverses bretolades com "pintades, trencadisses de vidres i petits indendis que poden considerar-se insignificants a simple vista però si els deixem fer més grans, la cosa pot degenerar".

La prova pilot, amb un pressupost de 16.000 euros, preveu també càmeres de videovigilància en diversos punts de la parròquia. La previsió és que se n'instal·lin set a l'entorn de la plaça del Poble, per controlar la zona de jocs, l'entorn de la rambla Molines i els ascensors.

 Amb tot, el comú continuarà treballant amb tres inspectors, que amb tasques pedagògiques fomentaran el civisme.

Informa/imatges:  Marc Guadilla

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.