El disc d’Eduard Iniesta i l’ONCA, nominat als premis Enderrock

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

‘La petita casa de mi mateix’, el disc d’Eduard Iniesta i l’ONCA està nominat als premis Enderrock en la categoria de millor disc de clàssica, on competeix amb noms com Jordi Savall, el Quartet Casals i la Capella de Ministrers. La setmana vinent s'obre el període per votar. Els guanyadors no se sabran fins al 9 de març.

Farà un parell d'anys que l'ONCA, formada pel Govern i la Fundació Crèdit Andorrà, presentava ‘La petita casa de mi mateix’ al tradicional concert dels Jardins de la Casa de la Vall.

El treball, amb nou peces instrumentals compostes i orquestrades per Eduard Iniesta, és una proposta que conjuga instruments mediterranis com el buzuki grec, el tzouras, el saz i el blagamàs, catorze cordes de l'orquestra i l'ambientació de contrabaix i percussions, per descobrir els paisatges musicals més íntims del creador.

Ara ‘La petita casa de mi mateix’ s'ha ficat als premis Enderrock, on competeix amb nou propostes més en la categoria de disc de clàssica, entre les quals hi ha músics de la talla de Jordi Savall, la Capella de Ministrers- Jordi Magraner i el Quartet Casals, un repte difícil però no impossible.

fins el 12 de febrer hi ha temps per a la votació popular que decidirà els guanyadors, que es faran públics el 9 de març a l'Auditori de Girona.

Per votar: www.enderrock.cat/premis

Informa: Rosa Alberch

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.