L'espai de Jorge Lorenzo s'inclourà al nou format del Pass Museu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El museu de Jorge Lorenzo s'inclourà al Pass Museu. Així ho ha avançat la ministra de Cultura, Olga Gelabert, que també ha informat que la inclusió de l'entrada al Museu Carmen Thyssen tindrà un preu suplementari. També ha confirmat incloure en els pressupostos del 2018 el nou pla estratègic de museus.

Els museus del país s'han convertit en el principal atractiu del cap de setmana, per l'oferta d'activitats culturals, que s'han presentat en el marc del seu Dia Internacional. Precisament la ministra de Cultura, Olga Gelabert, ha explicat que s'està treballant amb el nou format del Pass Museu, que inclourà com a novetat el del pilot de moto Gp Jorge Lorenzo.

L'adhesió del Museu Carmen Thyssen al forfet per poder visitar els museus d'Andorra comportarà un increment en el preu i es preveu que pugui estar enllestit pròximament. Tot plegat, un seguit de novetats que es completaran amb la presentació del nou pla estratègic de museus que es té previst incloure's en el pressupost del 2018.

Durant tot el cap de setmana els museus del Principat presenten activitats especials i preus reduïts. El de Carmen Thyssen ha estat un dels que ha suscitat més interès i durant la jornada de portes obertes s'han assolit més de 400 visitants.

Informa: Hèctor Romance
Imatges: Anna Romagosa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.