El pla estratègic conclou que el centre històric ha d'apostar per la gastronomia i les terrasses

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El centre històric d'Andorra la Vella ha de potenciar l'oferta gastronòmica i les terrasses. Aquestes són dues de les propostes del pla estratègic per millorar la situació del comerç i la restauració que s´ha presentat aquest dimecres.

El pla estratègic veu el centre històric d'Andorra la Vella com una àrea amb diverses fortaleses, com per exemple la proximitat a l´avinguda Meritxell i l´existència de bons hotels. També creu que s´ha de donar més èmfasi a les terrasses i a la gastronomia de qualitat que hi ha, com explica l'autora del pla estratègic, Maria Segarra, "posant-les en valor".

El pla ha comptat amb el suport de l´Associació de comerciants del centre històric i del comú. Una altra de les propostes és que els empresaris millorin la presència a les xarxes socials per aconseguir fidelitzar un públic més jove.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Vicente Bellot
Locució: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.