El SAT demana un informe sobre les irregularitats en els contractes dels monitors d'esquí

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El SAT ha demanat un informe als seus assessors jurídics en relació a les irregularitats en els contractes de treball dels monitors d´esquí. El sindicat considera justa la demanda de millorar les condicions laborals del col·lectiu.

El SAT ha reafirmat el suport a les demandes del col·lectiu i considera que el problema rau en la negativa de les escoles d´esquí a renunciar a uns privilegis que els reporten molts ingressos.

Segons el secretari general del sindicat, Guillem Fornieles, les reivindicacions dels monitors estan plenament justificades, ja que les seves condicions de treball no s´ajusten a la legislació laboral. Al cap i la fi, segons Fornieles, es tracta de fer un repartiment més just dels beneficis que ingressen les escoles d´esquí.

Els monitors van denunciar a la inspecció de Treball irregularitats en les nòmines des de desembre a abril. Arran d´això Treball va fer 7 inspeccions a les explotadores dels camps de neu per detectar-hi irregularitats en el compliment del codi de relacions laborals.

L´Associació de Monitors d´Esquí reclama també obrir per a la temporada vinent quotes de treball específiques per als monitors per afavorir la contractació de residents amb titulació específica.

Informa: Joan A. Sarmiento

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.