El Superior desestima el recurs de Joan Pau Miquel contra la presó provisional

La sala penal del Tribunal Superior ha confirmat la pròrroga de la presó provisional de l´exconseller delegat de BPA Joan Pau Miquel.

El Tribunal ha hagut d'emetre una nova sentència, després que el constitucional acceptés parcialment el recurs d´empara presentat per la defensa de Joan Pau Miquel, per considerar que s´estaven vulnerant els seus drets. El constitucional obligava el Tribunal Superior a emetre una nova sentència que finalment ha ratificat  la decisió de prorrogar la presó preventiva.

Miquel seguirà a la presó provisionalment almenys fins a mitjans de novembre. Aleshores quedarà en llibertat, a no ser que la batlle tanqui abans la instrucció i el Tribunal de Corts demani de mantenir-lo al centre penitenciari fins que se celebri el judici, en un termini màxim d´un any.

Informa: Joan A. Sarmiento

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.