Elena Martín i Marc Salinas, guanyadors del 13è Dictat Nacional

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Elena Martín i Marc Salinas s'han proclamat guanyadors del 13è Dictat Nacional. Enguany hi han participat prop de 1.300 alumnes dels tres sistemes educatius.

El Centre Cultural i de Congressos Lauredià, a Sant Julià de Lòria, ha estat el marc del lliurament de premis als guanyadors del 13è Dictat Nacional. Hi han participat prop de 1.300 alumnes dels tres sistemes educatius, dels quals 200 es van classificar per a la final.

El primer premi, dotat amb 600 euros i un diploma, en la categoria A ha estat per a Marc Salinas, del Lycée Comte de Foix. En la categoria B, la primera posició se l'ha endut Elena Martín, del col·legi Janer. Tots dos han manifestat una més que evident felicitat, i han coincidit en el fet que no s'esperaven guanyar.

Marta Pujol, cap de Política Lingüística, ha explicat que aquests concursos enriqueixen els joves, sobretot en l'àmbit intel·lectual i en el desenvolupament del llenguatge.

Els textos de la final s'han extret de la novel·la 'Ossos i cendres", de Robert Pastor.

Informa: Marc Riera
Imatge: Desirée Sala

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.