Eli Terri roda el curtmetratge "Llana negra", un drama amb l'actriu catalana Íngrid Rubio

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un problema de família impedeix seguir una vida normal a les protagonistes de "Llana negra", el curtmetratge que aquests dies es roda al coll de la Botella. L'ha escrit, el dirigeix i protagonitza la resident Eli Terri, acompanyada de l'actriu catalana Íngrid Rubio.

"Llana negra" és un drama en què dues germanes que porten mitja vida sense parlar-se, però a les quals alguna cosa que no ens desvetlla la directora i que té quelcom d'autobiogràfic reunirà novament per intentar resoldre-ho i avançar.

El lloc és un dels més importants de la seva infància, el coll de la Botella. L'actriu catalana Íngrid Rubio interpreta la germana gran, la Noa, mentre que Eli Terri és Bruna, la petita, qui té el sentiment de culpa o de ser l'ovella negra, explica la directora.

Rubio ha acceptat el projecte abans de rodar una nova temporada de la sèrie "El Pueblo". Diu que el que l'ha fascinat és la sensibilitat de la directora i alhora companya de repartiment en la mesura de la intensitat del drama.

Aquest dijous tanquen tres dies de rodatge entre la natura i l'interior de la caravana instal·lada al mateix lloc.

El curt, que té una subvenció del Govern d'Andorra, es vol presentar el desembre al costat de "Vesania" que també va escriure i dirigir Eli Terri. El lloc triat serà el Teatre de Les Fontetes.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Jordi Seabra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.