Els bombers investiguen l'incendi d'un cotxe a Sant Julià

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest diumenge a la nit va cremar un magatzem al número 37 de l´avinguda Verge de Canòlich, de Sant Julià de Lòria, just davant de l´antic comú. Una flamarada de grans proporcions va espantar els veïns de l´edifici contigu quan es van acostar en sentir olor de cremat.

 

L'incendi va ser visible des de les onze de la nit, tot i que, segons han declarat veïns de l'edifici del costat a RTVA, des de les 7 de la tarda es podia sentir olor a cremat de fusta a l´avinguda Verge de Canòlich. Va arribar un moment, poc abans que avisessin els bombers a un quart de dotze, en què fins i tot es va poder apreciar la calor a la porta metàl·lica del magatzem que va arribar a estat incandescent.

Poc després, una gran flamarada va impressionar els que s´acostaven per veure què passava, segons el cap de guàrdia dels bombers, probablement per la combustió del cotxe que hi havia a dins, un Mercedes antic. Tot i l´espectacularitat, l´incendi del garatge on també es guardaven rodes pneumàtiques no va provocar ferits, però sí l´ensurt dels veïns que van haver de desallotjar el número 39 del carrer durant gairebé una hora mentre dotze efectius dels parcs d'Andorra la Vella i la Massana hi actuaven.

Els bombers investiguen a hores d´ara sobre el terreny les causes de l´aparatós incendi, l'extinció del qual va durar fins a tres quarts de tres de la matinada. La construcció de fusta del garatge va fer que es propagués el foc i que cremés i malmetés també l´estructura. La brossa i la roba acumulada al voltant i sota del cotxe al traster podria haver ajudat a la ràpida propagació, però encara no hi ha una explicació oficial i la investigació continua oberta.

Imatge: Sergi Pla / Victor Rodrigues/Josep Bordas

Informa: jordi lorente/jordi domingo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.