Els carrers comencen a omplir-se de turistes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La baixada de pistes s'ha notat als eixos comercials del centre del país, aquest divendres a la tarda. Amb tot, l'afluència s'ha concentrat a les avingudes Carlemany i Meritxell, per bé que era més minsa en el tram comprès entre la plaça de la Rotonda i la plaça Rebés

Els visitants han aprofitat la tarda de divendres per passejar pels carrers i mirar aparadors. Amb tot, la plaça de la Rotonda divideix l'eix comercial en dues zones: fins a la plaça Rebés, relativa poca gent i cap a l'avinguda Carlemany, tot ple. Des de les últimes obres el carrer ha quedat més ample, però l'eliminació dels bancs obliga els vianants a buscar un lloc per descansar dins de les galeries comercials o en qualsevol tram d'escales.

L'altre inconvenient és la nova ubicació de la parada de taxis, que queda apartada de l'eix principal i, per tant, passa més desapercebuda.

Sigui com sigui, de turistes n'hi ha. I fins i tot amb excursions organitzades i visites guiades pel centre.

Pel que fa a l'aspecte comercial, hi ha divisió d'opinions. Els uns afirmen que tothom mira molt però que no compra ningú, mentre que hi ha botigues que tenen la clientela assegurada, com ara les de perfumeria i electrònica.

Informa: Rubén Carcellé     Imatge: Jordi Domingo

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.