Els concessionaris fan l'agost al març

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Durant el primer trimestre de l'any s'han matriculat més de 700 vehicles, xifra que representa més d'un 30% respecte del mateix període del 2014. Els creixements més destacats han estat en camions i camionetes i turismes.
El món de l'automòbil sembla sortir de la crisi i així ho confirmen les estadístiques de matriculacions de vehicles. Així, en els tres primers mesos d'aquest any es van registrar 761 vehicles, xifra que suposa un 30,5% més que en el primer trimestre de l'any passat, quan se'n van matricular 583. En aquest període ha crescut en un 61,9% el nombre de camions matriculats i un 30,8% el de turismes. A les dades del març observem que es van matricular 319 vehicles, xifra que suposa una variació respecte de dotze mesos enrere de prop d'un 68%. La matriculació de turismes es va duplicar pràcticament i també va créixer força la venda de motocicletes i ciclomotors i la de camions i camionetes.S'ha de destacar que les xifres acumulades dels darrers 12 mesos també donen resultats semblants.Informa: Pere Moliné Locució: Àlex Moldes
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.