Els discapacitats demanen avenços en la seva integració en la societat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Federació d'Associacions de Persones amb Discapacitat ha tancat aquesta tarda els actes de celebració del Dia mundial dels discapacitats amb un berenar popular. El president ha aprofitat per demanar cohesió a totes les entitats que en formen part i per reclamar, un cop més, la integració d'aquestes persones dins la societat.

Un discurs marcat per les demandes que fa anys que exigeixen. El president de la Federació d'Associacions de Persones amb Discapacitat, la FAAD, ha tornat a remarcar la importància d'integrar les persones amb diversitat funcional en tots els àmbits de la societat, com per exemple en el món laboral. També ha assegurat que per a la federació és tan important fer actes de lleure com el d'avui com reunir-se amb el Govern per parlar de les lleis que els preocupen, cosa que faran aviat.

La ministra de Salut i Benestar ha recordat i agraït la tasca que fan les associacions per totes les persones que se'n beneficien. També s'ha referit a la reunió que fa dies va tenir amb l'Associació per la Malaltia d'Alzheimer i tot i que no descarta la creació d'un centre de dia, ara per ara es vol apostar per la formació.

Els actes de celebració del Dia internacional de les persones amb discapacitat s'ha tancat amb un berenar popular i amb l'actuació del cantant Patxi Leiva, que ha animat de valent tots els presents.

Informa: Judit Pedrós    Imatge: Meri Bellosta

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.