Els Liberals presenten la seva llista nacional

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Jordi Gallardo, el president dels Liberals serà el número 2 de la llista nacional d´aquesta formació política. Així s´ha decidit en el congrés extraordinari que ha celebrat la formació política durant la nit d´aquest dimecres. Els liberals han tancat candidatures a totes les parròquies exceptuant Canillo, on intentaran presentar una llista aquest dijous.

Més d´un centenar de persones han assistit al congrés extraordinari dels liberals on s´han donat a conèixer els noms de la llista nacional. Després del candidat Josep Pintat anirà Jordi Gallardo, el president del partit, Joan Carles Camp i el secretari general de la formació Ferran Costa, de número 4. Els liberals no han volgut donar a conèixer encara els noms dels candidats de les llistes territorials però han assegurat que han tancat candidatures a totes les parròquies exceptuant Canillo. En aquesta parròquia també intentaran estar presents.

Pintat ha afirmat que venen anys difícils i complicats i que volen presentar solucions als greus problemes del país i ha criticat el gran nombre de lleis que s´han fet durant els darrers 4 anys.

Pintat també ha explicat que el seu gran objectiu és assolir una majoria que els permeti governar el país.

 

Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.