Els nens de Sant Julià gaudiran de colònies d'estiu a la parroquia el 2018

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Sant Julià de Lòria organitzarà unes colònies a la parròquia a partir de l'estiu vinent. Així, es traurà partit de les cases de colònies que té el comú a les instal·lacions de Naturlàndia. Actualment, aquests equipaments estan la major part del temps en desús.

El comú de Sant Julià de Lòria, amb la col·laboració de l'Agrupament Escolta Lauredià, impulsarà l'estiu del 2018 unes colònies a la parròquia. En concret, a Naturlàndia, segons ha afirma la consellera de Social del comú,m Francesca Barbero. És allà on hi ha equipaments que pràcticament estan en desús i només s'utilitzen puntualment.

Aquestes colònies complementaran les que ja s'ofereixen des de fa anys a Sant Antoni de Calonge. Una activitat que se sumarà a l'àmplia oferta que té el comú per als infants a l'estiu.

L'Agrupament Escolta Lauredià aprofitarà els propers mesos per formar-se i poder-se encarregar dels infants que decideixin participar en aquestes colònies a la parròquia.

Informa: Marc Guadilla
Imatges: Anna Ginestà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.