Els padrins participen en l'educació viària dels infants

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Avui ha començat una nova edició del Viari Show, l'activitat intergeneracional que pretén ensenyar als més petits educació viària. A través d'esquetxos, els escolars de primera ensenyança aprenen conductes com ara respectar els passos de vianants, dur el casc o recollir els excrements dels gossos.
Els alumnes del col·legi Janer han estat els primers a participar en aquesta tercera edició del Viari Show. Aquesta activitat intergeneracional pretén posar les bases de l'educació vial. Els padrins participants mostren a través d'esquetxos el que s'ha de respectar o el que és prohibit a la via pública. L'objectiu, segons el cap d'equip de cases pairals Andorra la Vella, Cristian Asensio, és "que nens i padrins prenguin consciència que aquestes situacions poden salvar vides".Aquestes setmanes participaran en el Viari Show alumnes de l'escola francesa de Santa Coloma i s'està en converses amb el comú d'Ordino per dur també aquesta activitat a la parròquia. A més, enguany es mostrarà en la Fira Gran que se celebra al juny a Barcelona i a Sant Pol de Mar, població agermanada amb Andorra la Vella.Informa: Ana Alamán Imatge: Lluís Calvo Locució: Víctor Reolid
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.