Els Petits Cantors estrenen seu a La Llacuna

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Coincidint amb l'inici d'un nou curs, el cor dels Petits Cantors ha estrenat nova seu al Centre Cultural La Llacuna. En aquesta nova ubicació, a partir d'ara, els cantaires també faran classes de llenguatge musical.

Els Petits Cantors s'han traslladat al Centre Cultural La Llacuna. Des del mes de setembre els podeu trobar a la segona planta d'aquest equipament. Abans, el seu lloc d'assaig era l'Església de Santa Maria del Fener. Ara disposen d'un espai propi i els integrants del cor també poden fer classes de llenguatge musical.

Una hora a la setmana, a les classes de llenguatge musical, els Petits Cantors treballen la base de la música: les notes al pentagrama, lectures entonades i de ritme, exercicis d'oïda...

L'Hugo Teixeira té 17 anys i ja en fa uns 6 o 7 que forma part dels Petits Cantors. Hi va entrar després que la Catherine anés a la seva escola a fer-los una prova i li digués que cantava bé.

El Petits Cantors va néixer el 1991 com un cor de nois. El 2010 es va convertir en mixt i actualment compta amb una quarantena de cantants d'entre 8 i 18 anys.

Informa: Laura Massegú
Imatges: Laura Massegú / Miquel Margalef

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.