Els productes autòctons, encara desconeguts per la majoria de consumidors

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els productes locals són més aviat desconeguts entre els clients del país. Més enllà de la carn de vedella i les trumfes, són pocs els que compren i consumeixen habitualment algun dels aliments que es produeixen al Principat. L´oferta és cada cop més gran i hi ha establiments que han apostat per centrar la seva proposta en els productes de proximitat. No obstant, la majoria de consumidors creuen que falta més comunicació i publicitat.

Formatges, carn de vedella, infusions, trumfes, vins i melmelades són alguns dels productes que s´elaboren a Andorra i que es poden trobar en la majoria de supermercats i alguns establiments especialitzats

Un dels més coneguts és la trumfa que va començar a comercialitzar la societat Sabors i Aromes d´Andorra fa cinc anys i que a poc a poc va agafant un lloc al mercat.

Alguns establiments els inclouen en la seva oferta per tenir tots els productes a disposició dels seus clients, mentre que altres s´han especialitzat en els aliments de proximitat i ecològics.

De clients, n´hi ha de més convençuts i de menys, encara que en general desconeixen la majoria de productes elaborats a Andorra.

Malgrat que el ventall de possibilitats és cada cop més gran, clients i establiments troben a faltar més comunicació i més promoció de l´oferta.

Informa / Imatge: Maria Creixell Locució: Judit Pedrós

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.