Els restauradors, oberts per festes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El dia 1 de gener és festiu. Després de la festa de la nit anterior, qui més qui menys aprofita el dia per descansar. No és el cas dels restauradors: la majoria també obren portes pel primer dia de l´any.

1 de gener: ha passat Cap d´Any i els restaurants netegen el menjador després de la festa d´ahir a la nit. Per ells, avui no és un dia de descans: molts aprofiten per oferir també dinar. De fet, bona part de l´oferta de restauració del país té el cartell de ple penjat a la porta: al ser un dia festiu i l´endemà de les campanades, moltes famílies opten per sortir a menjar fora. Això sí, la majoria són del país tal i com ens ho explica el gerent de l'Eulari de Pal, Amaro Batista: "Hi ha reserves de fa 15 dies, acostumen a ser de gent del país. També esperem qui ve d'imprevist, normalment són turistes."


Si normalment la nit de Cap d´Any els restaurants acostumen a oferir un menú tancat de festa, el dia 1 s´estila dinar a la carta. D´aquesta manera es dóna més marge als consumidors. És també un àpat que es fa en família, més que amb amics: "A Andorra els comerços només tanquen quatre dies a l'any. En aquestes dates els agrada fer alguna cosa especial com sortir a dinar a fora." assegura Batista.

Avui doncs, a Andorra, la major part de la població fa festa. No és el cas dels restauradors: ja se sap que, com més festiu és, més feina acostumen a tenir.

Informa: Judit Pedrós Imatge: Lluís Calvo

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.