Els semàfors per a evitar els accidents a Fiter i Rossell s'instal•laran en les properes setmanes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El comú d'Escaldes-Engordany vol millorar l'avinguda Fiter i Rossell, una via on Mobilitat instal·larà properament semàfors per a controlar l'excés de velocitat i reduir, d'aquesta manera, la sinistralitat. D'altra banda, aquesta tardor començaran les obres del Pont de la Plana, que han de servir per millorar l'accés a la vall del Madriu.

El comú d´Escaldes-Engordany ha creat dues comissions de treball, una destinada a l´avinguda del Pessebre i, l´altra, a Fiter i Rossell. Aquesta tardor s´iniciaran les reunions amb representants de les vies per a millorar-les i per a resoldre mancances. A Fiter i Rossell, es volen reduir els accidents provocats per l´excés de velocitat i, en aquest sentit, Mobilitat ja ha avançat que hi instal·larà semàfors. La cònsol major, Trini Marín, explica que a causa dle nombre d'accidents els veïsn els van fer arribar una carta que van traslladar a la taula de mobilitat.

El comú també preveu fer obres al pont de la Plana. Un cop estiguin acabats els treballs provisionals dels dipòsits d'aigua de Capesa, la corporació tindrà via lliure per a iniciar-les. D'aquesta manera es millorarà l'accès a la Plana "i també les portes a la Vall del Madriu", afirma el cònsol menor, Marc Calvet, afegint que "és una obra necessària perquè el pont està en molt mal estat".

Les obres, que començarien al setembre, comportaran refer el pont i les voravies.

Informa: Anna Lladó Locució: Yasmina Canedo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.