Els síndics mostren a Mariano Rajoy una part de la història d'Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Després de passar per l'edifici administratiu del Govern, primera parada del dia, s'ha fet la visita a Casa de la Vall. Els síndics generals, Vicenç Mateu i Mònica Bonell, han mostrat al president espanyol l'antiga seu del parlament andorrà. Rajoy ha signat el llibre d'or.

La visita a Casa de la Vall ha estat la part més institucional i cultural del recorregut que Mariano Rajoy. El síndic general, Vicenç Mateu, ha volgut explicar-li una part de la història d´Andorra. Mariano Rajoy ha arribat a Casa de la Vall a dos quarts d´onze. A les portes l'esperava el síndic general, Vicenç Mateu, i la subsíndica, Mònica Bonell.

La visita ha consistit en un recorregut pel monument nacional. A la sala dels passos perduts, Mateu ha donat la benvinguda a la delegació espanyola. El síndic general els ha explicat la composició del parlament a la sala del Consell i la simbologia de l´armari de les set claus. Els síndics han acompanyar Mariano Rajoy a signar al llibre d´or. El president espanyol ha reflectit l´honor de la visita, una casa, ha escrit, que també és la representació de la democràcia i la llibertat a Andorra.

Després de fer-se la fotografia oficial a la plaça del Consell General, el president espanyol ha abandonat la Casa de la Vall acompanyat de la ministra d´Educació, Roser Suñé.

Informa: Ana Alamán Imatge: Josep M. Garcia

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.