Els transportistes volen colorar els carburants al Baladrà

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'Associació de Transportistes de Mercaderies demanarà al Govern que s'instal·li un punt de coloració dels carburants a la duana del Baladrà. Actualment és obligatori colorar el gasoil de locomoció que es converteix en gasoil de calefacció per a diferenciar-lo. I això, ara, només es pot fer a la duana del riu Runer.
L'Associació de Transportistes de Mercaderies i Carburants va fer, fa uns dies, una reunió on es va acordar que es demanarà a l'executiu que la duana amb França disposi d'un punt de coloració de carburants. Actualment s'importen 57 milions de litres de gasoil de calefacció a l'any, que s'han de colorar. La gran majoria vénen per Espanya, però els transportistes creuen que s'hauria de poder fer aquesta operació a la duana amb França. Entre altres coses, per a evitar el pas d'una mercaderia perillosa per nuclis urbans.Per altra banda, la junta de l'associació va tornar a elegir Francesca Barbero com a presidenta i Toni Garcia, com a vicepresident.Informa: Pere Moliné
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.