Els treballadors lamenten que la 'Llei BPA' no garanteix els llocs de treball

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els treballadors de BPA demanen que s'inclogui en la Llei de regulació del sistema financer elements que garanteixin el lloc de treball dels empleats. Lamenten que no s'hagi tingut en compte aquest aspecte que consideren fonamental.

Continua la feina dels representants dels treballadors de BPA per intentar trobar una solució a la crisi de l'entitat. Ahir es van reunir amb el fiscal general per conèixer de primera mà la situació de la investigació.

A més, demà es podrien trobar amb el cap de Govern i l´INAF per tractar el futur de BPA i, en especial, la Llei de regulació del sistema financer, la coneguda com a 'Llei BPA', que es votarà aquesta setmana. L'objectiu, segons els representants dels treballadors, és trobar una solució que protegeixi els empleats. Lamenten que la llei no inclogui elements que garanteixin el lloc de treball dels treballadors i per això demanen que es modifiqui el text.

Aquesta setmana el cap de Govern en funcions, Gilbert Saboya, va anunciar que havia presentat l'esborrany d'aquest text legal a les forces polítiques. Una llei que ha de dotar el Principat d´un marc legal que permeti fer front de forma segura als problemes de solidesa dels bancs o la seva possible inviabilitat.

Informa: Anna Lladó   Locució: Montse Grau

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.