Elton John encapçala el concert de la Grossband del 17 de desembre

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Torna la música a Escaldes-Engordany amb el concert de la Grossband amb uns setanta artistes i els tributs a Elton John, Whitney Houston i Donna Summer. La data escollida, el 17 de desembre.

El Prat del Roure torna a ser l'emplaçament escollit per al concert tribut de la Grossband del 17 de desembre. Elton John, Whitney Houston i Donna Summer pujaran a l'escenari, de manera metafòrica, per rememorar els seus grans èxits. Amb ells, prop d'uns setanta músics i artistes del país que esperen sorprendre, així ho explica el respresentant de la Grossband, Jordi Barceló:  "L'Elton John sabem que sempre sorprèn quan surt a l'escenari, nosaltres esperem fer el mateix."

Enguany, per celebrar el cinquè aniversari, també s'inclouran una selecció de temes d'artistes com Ella Fitzgerald i Michael Jackson. Tot, amb un objectiu clar: no deixar indiferent al públic.

Les entrades ja estan a la venda a través del web d'Agenda.ad i una part dels beneficis es destinarà a l'ONG Música para vivir.

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Eric Escabias

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.