Una empresa mostra interès pel Centre de Congressos d'Ordino

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El comú d´Ordino ha assegurat que hi ha una empresa privada que està interessada a gestionar el Centre de congressos. Les darreres convocatòries han quedat desertes per falta de propostes.

Des de la fallida d'Ordino Studios, el Centre de congressos ordinenc està buit i pràcticament no s'utilitza. El comú creu que abans que acabi el 2019 podria fer-se efectiva l'ocupació ja que hi ha una empresa interessada. S'ha de tenir en compte que en el darrer concurs finalment no hi va haver cap oferta.

Així ho afirmat en declaracions a RTVA el cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés, que explica que "sstan fent els seus estudis, els seus anàlisis i si es veu factible que puguin tirar endavant treurem el pertinent concurs de concessió i esperem que pugui ser factible abans que acabi el mandat. La cosa va seriosament però fins que no es materialitzi no podem dir res ja que tot té el seu procediment i el seu temps i és la fase en la qual estem".

Segons el cònsol, trobar una solució per a aquesta infraestructura és una de les grans prioritats del mandat.

Informa: Pere Moliné
Imatge: Fernando Montero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.