Empreses del sector de la salut s'interessen pel potencial d'Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El turisme de salut és un sector creixent en el qual Andorra també busca el seu lloc. Durant les jornades tècniques prèvies a l'obertura de FITUR al gran públic, ACTUA s'ha reunit amb més d'una desena d'empreses facilitadores mèdiques d’Espanya, el Canadà, Itàlia, Rússia i la Xina.

A Fitur Salud, ACTUA s'ha entrevistat amb representants de 14 empreses del sector que han volgut conèixer el potencial del país i s’han interessat, principalment, pels tractaments que es poden fer de medicina estètica, dermatologia, aigües termals, oftalmològia per a infants i també sobre l’oferta complementària en l'àmbit de medicina esportiva en matèria de recuperació de lesions traumatològiques.

La responsable de projectes de salut a ACTUA. Gemma Arribas, ha destacat "l'oferta específica amb valor afegit i difícil de trobar a un altre país" que té Andorra posant com a exemple la clínica oftalmològica i el sector dermatològic. "Aquesta oferta específica és la que fa que el pacient vingui", ha determinat.

Informa: Rosa Alberch
Imatge: Marta Paixà

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.