Empreses espanyoles coneixen els atractius del Principat per als negocis convidades per l'Andorra Convention Bureau

Un total d'onze persones, representants de set empreses d’incentius espanyoles, han visitat Andorra aquest cap de setmana amb l'objectiu de descobrir els atractius del Principat com a possible destinacio´ de negocis, informa en un comunicat Andorra Turisme.

Els participants d'aquest 'fam trip', viatges de familiarització turística, han realitzat diferents propostes a l'aire lliure, com ara una excursio´ pel circ de Pessons acompanyats d'un guia de muntanya, lliscar pel tobogan del Ma`gic Gliss i altres activitats que es poden trobar a Grandvalira durant l'estiu. A me´s, els participants han gaudit de l'espectacle 'Rebel' del Cirque du Soleil i d'una sessio´ de benestar a Caldea.

Durant la seva estada, els professionals espanyols han assistit a una presentacio´ de pai´s i tambe´ es va organitzar un 'workshop' amb els membres de l'Andorra Convention Bureau (ACB).

Aquest tipus d’accions s’emmarquen dins el pla comercial aprovat pels membres de l’ACB. L'objectiu e´s donar a cone`ixer als professionals d’age`ncies especialitzades en l'organitzacio´ de congressos i turisme de negocis les possibilitats que ofereix Andorra a l'estiu per acollir aquest tipus d’esdeveniments.

Informa: Agència ANA
Foto: Andorra Convention Bureau

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.