Les empreses no s'interessaran per The Cloud fins que el projecte estigui més definit

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra Telecom retarda la recerca d'empreses per al The Cloud fins que el projecte no estigui definit. Els operadors no han volgut negociar fins veure tancat el projecte. La companyia de telecomunicacions preveu poder començar la cerca a finals d'aquest 2018 i que les obres del nou edifici acabin el 2020.

El director d'Andorra Telecom reconeix que els operadors no volen negociar acords comercials a 3, 4 o 5 anys vista. Per tant, la recerca d'empreses que es puguin ubicar a l'edifici The Cloud no s'iniciarà fins a finals d'any.

L'edifici desperta interès i els espais interiors estan ben definits però, segons Jordi Nadal, es posaran a treballar en els continguts un cop les obres estiguin avançades, per demostrar que el projecte tira endavant.

De fet, la setmana vinent es tanca el termini per presentar les ofertes al concurs per a la construcció de l'obra. Fins a vuit empreses han retirat els plecs de bases, tot i que Andorra Telecom no espera ni molt menys aquest volum d'ofertes, ja que presumiblement s'hi presentaran mitjançant una unió temporal d'empreses.

La licitació ha generat neguit entre els constructors pel fet de ser un projecte a preu tancat, una fórmula que ofereix molta seguretat a Andorra Telecom, però que va en detriment del constructor, que ha de comprometre's a un preu que ha de complir.

La previsió, un cop s'adjudiquin les obres, és poder-les començar després de l'estiu, i la voluntat d'Andorra Telecom és que els treballs estiguin enllestits a finals del 2020. Entre les quatre fases en què s'ha dividit el projecte la previsió és que el cost total ascendeixi als 39 milions d'euros.

Informa: Laia Ferré Marot
Locució: Yasmina Canedo

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.