En les properes setmanes s'inaugurarà el primer quiròfan extern del país

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra comptarà en les properes setmanes amb el primer quiròfan extern. El Centre Mèdic i Quirúrgic oferirà un nou servei sanitari amb una atenció més personalitzada als pacients.
Després de tres anys de treball, el Centre Mèdic i Quirúrgic ho té tot a punt per obrir la UPSI, la unitat de procediment sense ingrés. Aquest espai de 300 metres quadrats, disposa de dos quiròfans, on es faran cirurgies sense ingrés, i dos boxs d´observació equipats amb totes les necessitats per tractar els pacients en qualsevol situació. De moment, els primers mesos només una de les dues sales d´operacions serà funcional.

La UPSI funcionarà com un espai equivalent a l´hospital de dia. Els quiròfans s´han instal·lat en el mateix edifici on s´ubiquen les consultes amb l´objectiu que aquesta dualitat redueixi les esperes i augmenti la intimitat i comoditat dels pacients. A les instal·lacions s´hi oferirà la mateixa cartera de serveis de la CASS, però amb la intenció d´ampliar-los en el futur.

Les instal·lacions s´estrenaran en les properes setmanes, quan acabin tots els tràmits burocràtics. D´entrada, tres cirurgians i un uròleg oferiran els serveis mèdics en aquests nous quiròfans.

Informa: Marc Guadilla Imatges: Meri Bellosta
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.