L'encaix positiu d'Andorra amb la UE centrarà les Jornades de la Societat Andorrana de Ciències

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

'Andorra i el seu encaix positiu a la Unió Europea'. Aquesta és la proposta de la 22a edició de les Jornades de la Societat Andorrana de Ciències (SAC), amb la col·laboració de la Confederació Empresarial. Hi haurà una trentena de ponències amb visions diferents.

La relació d'Andorra amb Europa, ara que s'està tancant l'acord d'associació, tornarà a protagonitzar les jornades de la Societat Andorrana de Ciències. Serà per tercera vegada després de les del 2001 a la Universitat d'Estiu de Prada de Conflent i del 2017. "Llavors es va tractar d'una manera molt més genèrica i teòrica perquè encara ho teníem lluny", ha manifestat la presidenta de la SAC, Àngels Mach, remarcant la voluntat "d'aprofundir ara en la qüestió amb les persones a qui repercutirà".

Les jornades se celebraran dimarts vinent, en doble sessió de matí i tarda al Centre de Congressos d'Andorra la Vella.

S'oferiran unes trenta ponències d'uns 10 minuts cadascuna, amb visions diferents sobre l'acord d'associació. El president de la CEA, Gerard Cadena, ha indicat que "s'ha buscat la transversalitat amb el màxim de sectors possible".  Entre els ponents hi haurà representats els sectors de la cultura, la societat, la política, l'economia i l'energia.

Hi haurà transmissió en streaming i les intervencions seran recollides l'any vinent en un llibre. El cap de Govern, Xavier Espot, tancarà les jornades. 

Informa: Sergi Cano
Imatges: Sergi LInares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.