Encamp liquida el 2017 amb un superàvit d'1,6 milions

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Encamp ha liquidat el pressupost del 2017 amb un superàvit d'1,6 milions d'euros.

Així s'ha informat en la darrera sessió de consell del comú. Des de la majoria s'ha informat que enguany hi ha hagut més ingressos a causa del nombre més elevat de transaccions immobiliàries, entre altres motius. "Això ha portat que tinguéssim un 15% més d'ingressos del previst", assegura el cònsol major, Jordi Torres. També s'ha dit que l'endeutament global és inferior als 20 milions.

Els consellers del PS s'han abstingut i els liberals han donat suport a la liquidació. Els dos grups de la minoria han coincidit que ha estat possible perquè s'han fet menys inversions del que seria desitjable. "No hi ha aquella resposta que permeti parlar de reactivació econòmica de la parròquia", lamentava el socialdemòcrata Joan Sans.

"Quan no gastes i només ingresses és clar que tens beneficis. Sí que s'han gastat les partides de millores de la zona de les Bons, vora el riu i al casc antic. Aquestes hi segueixen. Però fixeu-vos en quantes inversions hi ha hagut en dos anys al Pas de la Casa", ironitzava el liberal Jordi Troguet.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.