Encamp crea una targeta amb una hora gratuïta i un 50% de descompte als aparcaments comunals

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Encamp ha creat la targeta E-Parq per oferir descomptes en les tarifes d'aparcaments comunals, un projecte que ha suposat 20.000 euros d'inversió. Aquest sistema es podrà utilitzar també als parquímetres i la voluntat és que a final d'any es pugui unificar amb la targeta AD+ disponible a Escaldes-Engordany.

Una hora gratuïta i un 50% de descompte en les tarifes de tots els aparcaments comunals. Aquestes són les condicions que oferirà la targeta d'aparcament E-Parq d'Encamp. De moment, cinc aparcaments es beneficiaran de l'E-Parq: el d'Encamp, Terres Primeres de Baix, Sant Miquel, Complex, Arínsols i Prat de l'Areny.

El comú està treballant per ampliar també el servei al del Funicamp i als Espialassos. L'objectiu comunal, segons ha indicat la consellera de Circulació, Aparcaments i Via Pública, Laura Mas, és que aquest nou sistema estalviï temps i diners als usuaris.

La targeta E-Parq també es podrà utilitzar als parquímetres. Per això, el comú d'Encamp n'adquirirà properament 45.  Amb tot, encara s'han de definir les condicions d'ús en zones blaves i verdes. La targeta costarà 5 euros de fiança i 25 de recàrrega inicial i es podrà aconseguir al servei de Tràmits, l'oficina de Turisme, les oficines d'Aparcaments o al servei de Circulació i Atenció Ciutadana.

Abans que acabi l'any, l'E-Parq es podrà utilitzar també als aparcaments d'Escaldes-Engordany que funcionen amb la targeta AD+. De la mateixa manera, la targeta d'Escaldes-Engordany serà vàlida a Encamp.

Informa: Marc Guadilla
Imatge: Jaume Sastre

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.