Encamp estudia cedir terrenys per construir habitatge social prefabricat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La cònsol major d'Encamp assegura que els canvis que han anunciat per incentivar promocions de pisos de lloguer estant donant resultat i que ja tenen nous projectes sobre la taula. Reclama que la Taula de l'habitatge doni més informació als comuns sobre la llei de l'institut nacional de l'habitatge i avança que estudien també cedir un terreny del comú a un privat perquè hi construeixi amb mòduls prefabricats habitatge de lloguer de qualitat.

Laura Mas s'ha afegit a les veus dels comuns que reclamen més informació a la Taula de l'habitatge sobre el projecte de la llei de creació de l'institut nacional de l'habitatge.

Diu que tot i que el Govern lideri l'acció, el problema és de país i requereix de la contribució de tothom. Ho ha manifestat al programa Ara i Aquí de Ràdio Nacional. Ha destacat que en la reunió d'aquest dijous al respecte va quedar pal·lès que "si hem de contribuïr, volem fer-ho també amb el text (del projecte de llei), tenir-lo i poder treballar-lo conjuntament".

Afegeix que les mesures que han anunciat per incentivar les promocions d'habitatge de lloguer estan donant fruits i ja tenen tres projectes sobre la taula. Estudien cedir uns terrenys a un privat per "fer també habitatges socials amb una nova construcció  prefabricada però de qualitat".

Embelliment de les avingudes d'Encamp

Quant a l'embelliment de les avingudes, diu que si la reforma s'ha fet fins al comú i no s'ha anat fins a les Bons o el Rosaleda, és perquè estaven previstes les obres del Museu de l'Automòbil. Es deixen per a més endavant.

També ha dit que espera que en un mes es pugui convocar el concurs d'idees del nou parc que substituirà el Prat Gran.

El Pas de la Casa

Remarca que s'invertiran 33 milions en 4 anys i 11 seran per al Pas de la Casa, on ha dit que aviat es constituirà el comitè econòmic i social i on, com va prometre, va cada setmana per recollir les inquietuds dels veïns. Sobre el problema pels busos que hi arriben està convençuda que si cal es reforçarà el servei.

Entrevista completa a la cònsol major d'Encamp, Laura Mas, a l'Ara i Aquí:

Informa: Gerard Gort
Imatge: Anna Romagosa
Locució: Yasmina Canedo

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.