Encamp inaugura el primer Mercat Solidari per la lluita contra la leucèmia

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La plaça dels Arínsols d'Encamp ha acollit la primera edició del Mercat Solidari. Una iniciativa que té com a objectiu recaptar fons per a la Fundació Josep Carreras per la lluita contra la leucèmia. El mercat que estarà obert tot el cap de setmana el formen una quinzena de parades, actuacions musicals i espectacles.

El color taronja de la Fundació Josep Carreras ha tenyit la primera edició del Mercat Solidari. Sota el lema 'Imparables, fins que la curem', l'acció té com a objectiu col·laborar amb la investigació de la leucèmia.

Per fer-ho possible una quinzena de parades han ofert els seus productes d'alimentació, roba de segona mà, cosmètica, esport, amb l'objectiu de destinar part o la totalitat de les vendes a la causa.

El Cor Rock d'Encamp ha encetat les actuacions amb un concert on s'han pogut escoltar temes coneguts, reinterpretats per una trentena de veus. El mercat també ha comptat amb la col·laboració del pilot de ral·lis Edgar Montellà i el pilot de Moto GP Àlex Rins que s'han encarregat de signar gorres i samarretes amb un objectiu recaptatori.

Informa: Hèctor Romance
Imatges: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.