Encamp potencia les visites guiades per conèixer la parròquia aquest estiu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Encamp potencia aquest estiu les visites turístiques guiades per conèixer la parròquia. Són tres rutes i una visita al Museu Casa Cristo, amb cita prèvia. Comencen a partir d'aquest dimecres i s'allargaran fins al 15 de setembre.

Les visites turístiques guiades ja es feien, però el comú d'Encamp ha volgut donar-hi un impuls per atreure turistes i també gent del país. Les visites amplien horari i ara es podran fer matí i tarda, amb l'ajuda de deu voluntaris.

El Museu Casa Cristo, la ruta dels Orris, visita als nuclis tradicionals del poble i Sant Romà de les Bons és l'oferta de visites, que es promocionen amb unes càpsules audiovisuals d'un minut. El conseller de Cultura, David Cruz, espera que serveixi per promocionar a l'estiu la parròquia.

Les visites han començat aquest dimecres i s'allargaran fins al 15 de setembre, a un preu de 5 euros i un de més reduït per a joves i padrins. Les rutes tenen una durada variable entre la mitja hora de la visita a Casa Cristo i les dues hores i mitja de la ruta dels nuclis tradicionals. Les visites són per a grups reduïts.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Txema Galilea

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.