Enquesta: Què t'han portat els Reis d'Orient?

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest divendres 6 de gener, dia de Reis, és un dia molt especial pels nens i nenes. A primera hora del matí els carrers i parcs estaven molt tranquils, però després amb l'escalfor del sol s'han anat animant. Cotxes teledirigits, jocs de taula, roba i xocolatines són alguns dels regals que han deixat ses majestats al país. 

El dia de Reis ha començat molt tranquil al Prat del Roure d'Escaldes-Engordany, però a poc a poc s'ha anat animant amb nens i nenes que han volgut estrenar les seves joguines i regals amb molta il·lusió. I és que fins i tot hi ha infants que els costa dormir perquè estan molt nerviosos i emocionats. 

Ben entrat el matí un infant ja ha volgut anar al parc a estrenar el seu cotxe teledirigit i de tant fer-lo servir, al cap d'una estona se li ha acabat les piles. Els Reis al seu pas pel Principat també han deixat cromos, roba i fins i tot unes vambes que ja estaven a la carta des de l'any passat, però que no han pogut ser entregades fins aquesta nit. 

A la zona dels patinets i monopatins del Prat del Roure de manera intermitent s'han anat veient més infants, un dels quals que ha vingut per provar una nova pel seu scooter

També ens hem trobat famílies que han vingut de lluny, com ara de Barcelona i Madrid, a passar les festes a Andorra. 

Una nena, per exemple, ens explica que els Reis li han portat una colònia i també maquillatge. Els pares estan satisfets d'haver pujat des de Barcelona a passar aquest esdeveniment tan especial aquí. Una altra família procedent de Madrid ha obert alguns regals, però saben que a casa seva ses majestats també han deixat alguns paquets. 

I és que sigui on sigui, l'arribada dels Reis d'Orient és un dels esdeveniments més esperats de l'any. 

Informa: Laura Cugat
Imatges: David Moreno

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.