L'ensaïmada més gran dels Pirineus torna a l'Aldosa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'Aldosa ha tornat a crear l'ensaïmada més gran dels Pirineus, i ho ha fet per encarar la recta final de la seva festa major. 

Un forner del poble, Tiago Pinto, ha estat l'encarregat d'elaborar l'ensaïmada, amb 70 quilograms de massa. 

Feta al forn Xampa, s'ha transportat entre una desena de persones fins a la plaça del Poble, on la gent feia cua per tastar-la. "Diuen que sí que és l'ensaïmada més gran del Pirineu, m'han demanat 70 quilos i bé crec que a la gent li agrada", comentava el forner.

Informa: Maria Lucena
Imatges: Pere Besolí 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.