L'equip nacional de robòtica acaba 15è al First Global Challenge celebrat a Dubai

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra se situa entre els millors del món en robòtica gràcies al gran paper de l'equip nacional de robòtica que va acabar en la 15a posició del First Global Challenge que es va celebrar a Dubai, una competició internacional en la qual enguany han participat 189 països.

L'equip nacional de robòtica va acabar en la quinzena posició del First Global Challenge celebrat a Dubai, una competició internacional en la qual han participat 189 equips. L'equip andorrà ha aconseguit aquest resultat històric després d'una gran preparació.

A més d'aconseguir aquesta bona posició en la modalitat individual l'equip també va disputar uns quarts de final conjuntament amb altres equips, una modalitat que permet relacionar-se amb altres països.

Aquest any l'objectiu de la competició va ser construir un robot que fos capaç de recollir i encistellar pilotes per així aconseguir punts, això sí, sempre amb les peces que proporciona l'organització.

A falta encara d'un any per a la propera competició l'equip nacional ja comença a fer els preparatius i a buscar patrocinadors per intentar repetir o millorar aquesta històrica posició.

Informa: Sergi Expósito
Imatges: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.