Es publiquen les bases per als ajuts als estudis d'ensenyament superior

El BOPA ha publicat aquest matí les bases per poder accedir als ajuts econòmics per als alumnes d´estudis d´ensenyament superior per a l´any vinent. El termini per presentar les sol·licituds s´obre el 31 d´agost i fins al 2 d'octubre.

Els ajuts s´entreguen per tal de fomentar i incentivar la continuïtat de l'estudi, sobretot en les famílies amb més dificultats econòmiques. Se´n poden beneficiar tots els estudiants de formació professional superior i els de primer i segon cicle universitari, tant en centres situats a Andorra, a l'estranger o en la modalitat a distància.

Per poder-hi optar cal tenir la nacionalitat andorrana i residir al país o ser residents legals a Andorra. També cal que els ingressos de la família no superin uns llindars concrets. Les xifres exactes es poden consultar al BOPA.

Informa: Judit Pedrós

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.