Escalada forta de contagis el cap de setmana: més de 200 casos nous

Escalada forta de contagis el cap de setmana. Des de divendres s'han detectat més de 200 casos positius que fan elevar els actius a 523. Des de l'inici de la pandèmia s'han contagiat  16.299 persones i s'han registrat 15.646 recuperacions.

En paral·lel, creix també la pressió hospitalària amb tres pacients a l'UCI, dos amb ventil·lació mecànica, i un a planta. El virus segueix present a les escoles, amb 50 aules en vigilància activa, dues de forma total i 48 de forma parcial, mentre n'hi ha 30 sota un control passiu. Arran de diversos positius a diferents classes del British College, aquest dimarts es farà un cribratge a tots els cursos.  

Pel que fa al pla de vacunació, fins al moment s’han administrat 109.562 vacunes, 55.222  de les quals corresponen a primeres dosis, 54.032 a segones i 308 a terceres. Quant a les terceres dosis, aquest dimarts es publicarà l'actualització completa després que aquest dilluns hagi arrencat el procés d'inoculació generalitzat als més grans de 65 anys. 

Informa: Redacció 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.