Escaldes-Engordany s'avança i tanca l'accés rodat a la Vall del Madriu-Perafita-Claror

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El comú d'Escaldes-Engordany ha aprovat una ordinació sobre el control de l'accés motoritzat a la vall del Madriu-Perafita-Claror. La intenció és prohibir l'accés de qualsevol vehicle rodat abans que comencin les activitats d'estiu. Tot plegat en un moment d'opinions contràries per la gestió de la vall. 

La cònsol major ha exposat que era un dels compromisos electorals que es van fixar, que volien aclarir la protecció dels camins i que la parròquia té tota la legitimitat de prendre aquest tipus de decisions perquè es troba dins les competències del comú. Una proposta que ha rebut el suport de la minoria. 

Escaldes tanca el 2021 amb un superàvit de gairebé dos milions d'euros

On hi ha hagut discrepàncies ha estat en la liquidació econòmica del pressupost del 2021.

La minoria ha celebrat que es tanqui l'exercici amb un superàvit de 1,9 milions d'euros, però que el ritme de les inversions ha estat fluix. Consideren que s'arribarà al final de la legislatura amb projectes en marxa perquè no hi ha hagut una gestió eficient i que projectes, com la llar del jubilat, podrien haver-se fet durant la pandèmia. 

Informa: Roser Puigbò
Imatges: Sergi Linares

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.