Escaldes-Engordany clou la festa major amb el ball de Santa Anna i un tribut a Jarabe de Palo

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Escaldes-Engordany clou aquest dilluns la festa major de la parròquia amb el ball de Santa Anna, que ha acollit un centenar d'assistents, i altres activitats com ara un espectacle que commemora la trajectòria de Jarabe de Palo. 

La missa solemne, la representació de l'esbart Santa Anna i les sardanes han farcit l'agenda matinal. S'hi han apropat gairebé un centenar de persones, que han agafat el relleu per a l'espectacle infantil i el tribut a Jarabe de Palo de la mà de la banda Jarabe de Pau. 

La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili, ha celebrat que hagi pogut tirar endavant la festa major, destacant que la gent té ganes de gaudir de les tradicions. Aquest dilluns és el darrer dia i des del comú es mostren satisfets que tot estigui anant bé. 

Per la seva banda, Xavier Espot s'ha mostrat molt content de poder assistir a la festa com a cap de Govern i com a escaldenc, afirmant que se sent com a casa.  

La traca final de la festa major serà aquesta nit amb un espectacle de focs artificials.

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Andreij Cristancho 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.