L'Escena Nacional vol portar CREDERE fora d'Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'Escena Nacional d'Andorra satisfeta amb les actuacions de CREDERE. Aquest balanç positiu podria portar aquest espectacle multidisciplinari a l'estranger.

Amb una assistència total de 40 persones per sessió els organitzadors es mostren satisfets amb els resultats.

CREDERE combina la dansa i el moviment, el text i la música en un escenari poc convencional.

L'actor Xavi Pérez explica que "parla de l'individu davant el mur social i vol despertar preguntes en el públic quant a la consciència global, a la d'un mateix, sobre qui som i on anem".

La música és un dels elements més importants, una mescla electrònica que no deixa indiferent els assistents, a més d'estar acompanyada de la veu del protagonista.

Oriol Vilella n'ha estat el compositor. Es mostra molt satisfet amb l'experiència perquè ha arribat "a llocs a nivell experimental on no havia arribat mai". Al mateix temps, "té un toc convencional necessari perquè el públic reconegui elements rítmics i sonors".

La idea dels organitzadors és ampliar el projecte i traduir-lo a l'espanyol i el francès per portar-lo a un territori més internacional.

Informa: Anna Mata
Imatge: Pere Besolí
Locució: Sílvia Mestre

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.