Les escoles artístiques de la Llacuna inicien el curs amb més inscrits i activitats noves

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'augment de l'horari lectiu del grau mitjà de música, un monogràfic de modelatge 3D amb fang i un taller de teatre d'objectes són les novetats principals des les escoles artístiques del centre cultural la Llacuna per a aquest curs. El balanç de les dades de l'any anterior són positives i es preveu un agument en el nombre d'inscrits.

Després del bon balanç pel que fa al nombre d'inscrits en les activitats artístiques de la Llacuna, amb 650, les escoles d'art, de música, dansa i teatre comencen un nou curs amb la voluntat de seguir aquesta evolució.

Algunes de les novetats destacables són un monogràfic de modelatge 3D amb fang, un taller de teatre d'objectes i un monogràfic de fotografia. Una altra novetat que ha remarcat el cònsol menor, Marc Pons, és l'edició de càpsules que permetran mostrar a través de les xarxes socials les activitats i serviran d'atractiu al públic.

Així mateix, el preu de les matrícules s'ha mantinut igual, amb la disposició de diferents descomptes per a totes les escoles.

D'altra banda, pel que fa la reforma del Teatre Comunal, segueix en bon peu. Les activitats que s'hi feien es reubicaran principalment al Centre de Congressos.

Així mateix, el pressupost que es va preveure de partida per a la reforma, d'uns gairebé 300.000 euros, es manté.

Informa: Silvia Callís
Imatge: Fernando Montero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.