L'església evangelista fa un concert per col·laborar amb el Canòlich Music Festival

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L´església evangelista fa una col·laboració amb el Canòlich Music per difondre valors entre els joves. Aquesta tarda el grup de rock Hillsong de Barcelona actua a Andorra

Hillsong actuarà aquest dissabte a la tarda a l´auditori Claror de Sant Julià de Lòria com a part d´una col·laboració amb el festival Canòlich Music que se celebra a la tardor.

Tot les diferències entre les dues religions, la catòlica i la protestant- pel que fa al missatge, l´organització i la interpretació de símbols- l´objectiu d´aquest concert és formar en valors.

La fórmula musical i pentecostal de Hillsong té influència arreu del món i les seves lletres centrades en l´adoració a Jesucrist parlen de com superar dificultats i d´experiències que per sobre de tot qualsevol s´hi pot sentir identificat.

Informa: Rosa Alberch

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.