Espanya confirma l'arribada de les primeres vacunes la setmana vinent

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Espanya confirma que les primeres 2.000 dosis de la vacuna Pfizer provinents d'Espanya arribaran la setmana vinent. Així ho ha indicat el ministre de Sanitat espanyol, que també ha reconegut que els convenis i la documentació jurídica per fer efectiva l'entrega de la remesa no ha conclòs.

Salvador Illa no ha pogut concretar cap data, però assegura que d'aqui a uns dies s'hauran resolt totes les qüestions burocràtiques.

El ministre de Salut, Joan Martónez Benazet, ja va avançar que s'ha arribat al compromís amb l'Estat veí del sud de rebre 30.000 dosis de la vacuna de Pfizer que podrien ser ampliables en funció de la disponibilitat.

D'altra banda, encara no hi ha marcada cap data d'arribada de les vacunes de Moderna a través de França. Tampoc se sap exactament quan rebrem les més de 26.000 vacunes d'Oxfrod-AstraZeneca a través del projecte COVAX, que es preveu per al primer trimestre de l'any.

Aquest dilluns Govern mantindrà una reunió amb el grup gestionat per l'OMS per tractar la gestió de l'arribada d'aquestes dosis.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: XTVL
Locució: Jordi Cama

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.