Espanya reobre la frontera i a partir d'aquest divendres es podrà circular per la regió de l'Alt Pirineu i Aran

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'aixecament de les restriccions de mobilitat entre Espanya i Gibraltar ha acabat precipitant l'obertura de la frontera amb Andorra per accedir a la zona sanitària de l'Alt Pirineu i Aran, que ja es troba en la fase 3 del pla de desconfinament espanyol. Així ho ha confirmat l'ambaixador Àngel Ros, després que aquest dijous s'intensifiquessin els contactes amb Madrid per aconseguir el mateix tracte.

Espanya obrirà aquest divendres la frontera amb Andorra. Així aixeca les restriccions de mobilitat entre els dos territoris com ja va fer aquest dijous amb Gibraltar.

Això vol dir que autoritza la lliure circulació entre Andorra i les regions sanitàries catalanes que ja es troben en fase 3 de desescalada, com la de l'Alt Pirineu i Aran.

Per tant, un cop en territori espanyol caldrà respectar les limitacions que encara existeixen per trobar-se en aquesta fase de desconfinament i no es podrà accedir a d'altres comarques que encara no han passat a aquest nivell.

La mesura no permetrà, però, que els habitants d'aquestes comarques puguin accedir a Andorra, ja que hauran d'esperar que s'aixequi l'estat d'alarma que es va declarar a Espanya a mitjan mes de març.

Informa: Redacció

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.