S'esperen 2.500 motoristes en la primera edició de Marmotes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La primera edició de la concentració mototurística Marmotes ja té dates. Se celebrarà els dies 14, 15 i 16 de setembre, amb una previsió de 2.500 participants, amb un important retorn econòmic a Encamp i el Pas de la Casa.

La Marmotes ha fet sumar esforços al Govern, el Comú d'Encamp i Esponsorama, l'empresa que gestiona el circuit que serà l'epicentre de la concentració. Entre les activitats hi haurà concerts, una passejada pel país i una baixada de torxes.

La concentració tindrà el suport de la Pingüinos de Valladolid, on s'iniciarà al gener la promoció i la comercialització de la cita encampadana. El ministre d'Economia i Empresa, Jordi Gallardo, ha assegurat que la seva presència els dona un afegit. "Podem ser una concentració a petita escala sense ser pingüins, però sí que té un producte de qualitat molt important". El ministre també ha destacat Andorra com una destinació clau per als motoristes. "Tenim unes carreteres que per les motos tenen un encant molt especial, sobretot els ports del país. Tenim un circuit, un entorn natural on es poden dur a terme les activitats i a més, tenim una oferta comercial d'aquest sector que és referent".

Per la seva banda, la cònsol major d'Encamp, Laura Mas, ha assegurat que el retorn econòmic serà rellevant. "Ens hem ficat a 2.500 persones el primer any i jo no tinc cap dubte que s'hi arribarà. És un esdeveniment que tot i la limitació d'inscripcions a futur que sigui superior als 2.500 inscrits, aportarà molt valor a la parròquia i el país. Estem parlant d'un esdeveniment on la repercussió pot ser similar a la Spartan, d'un milió d'euros".

Informa: Sergi Cano
Imatges: David Moreno-Turismoto

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.