Esport, tallers i música a la Festa de la Neu del Club Piolet

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Èxit de participació en la nova edició de la Festa de la Neu del Club Piolet que s'ha celebrat aquest matí a Pal. Desenes d'infants han pres part de les activitats que els personatges del club infantil d'RTVA han organitzat al pàrquing de la Caubella.

Un any més, els personatges del Club Piolet: l'Andi, el Piolet i la Violeta, han organitzat una jornada per als més petits amb un objectiu clar: la diversió. Per a aquesta edició s'ha apostat per activitats ja presents l'any passat centrades en la neu però, a més, també s'ha introduït nous tallers de treballs manuals.

A mig matí l'escenari central de l'aparcament de la Caubella ha estat el lloc escollit per a la celebració d'un contacontes, que ha suposat un moment de repòs per als petits socis després d'esmorzar coca i xocolata desfeta. Un cop han agafat les forces suficients han continuat jugant i practicant esport, ja que d'activitats n'hi ha hagut per a tots els gustos.

La cua per a fotografiar-se amb el Piolet i la Violeta ha estat permanent al llarg del matí i la música s'ha aliat amb ells per fer de la jornada una festa. Tot plegat amb la voluntat de gaudir d'una magnífica jornada a pistes per a tota la família.

Informa: Marc Pérez
Imatge: Xabi Moreira

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.