Espot considera que la proposta d'Unidas Podemos és "una cacera de bruixes infonamentada"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'executiu rep amb preocupació la iniciativa d'Unidas Podemos de tornar a afegir Andorra a la llista espanyola de paradisos fiscals. El cap de Govern, però, està convençut que no prosperarà, ja que, segons ha valorat, es tracta d'una "cacera de bruixes infonamentada".

Xavier Espot destaca el treball dels darrers anys per culminar "en temps rècord" el procés de transformació del sistema tributari andorrà basat en la transparència, l'homologació i la lluita contra el blanqueig de capitals.

En aquest sentit, ha remarcat que "Andorra és un país seriós, homologable, lleial i complidor" i ha assegurat que "farem tota la pedagogia necessària per explicar la realitat del país".

Roda de premsa del Govern amb l'actualizació sanitària i posterior al Consell de Ministres d'aquest dimecres 3 de febrer de 2021:

 

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Kevin Ribeiro

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.